Zo maakt uw huis de beste indruk

Eindelijk is het zo ver. Uw woning staat te koop en de eerste bezichtigingen zijn ingepland. Maar hoe krijgen bezoekers nu de beste indruk van uw huis?

Probeer te bedenken wat u zelf zou willen zien in een nieuwe woning. Waarschijnlijk hoopt u een schoon, verzorgd, opgeruimd huis met een fijne sfeer aan te treffen. Dat geldt ook voor de mensen die úw woning komen bekijken. Zorg er daarom in de eerste plaats voor dat uw huis goed is opgeruimd. Berg alle losse spulletjes op, ruim het aanrecht leeg en controleer of de bedden gedekt zijn.
 

Lekker fris

Dan is het natuurlijk zaak dat uw huis er ook schoon uitziet. Haal nog even die dweil door de kamer en de keuken zodat de woning weer lekker fris ruikt. Denk daarbij nog aan de wasbakken en de kranen. Wrijf ze na met een droge doek, dan zien ze er weer keurig uit.
Een wasmand in de badkamer ruikt niet altijd even fris en neemt soms ook veel plaats in. Zeker als een paar mensen tegelijk uw badkamer binnengaan voor een bezichtiging. Daarom is het helemaal niet gek dat u voor de bezichtiging de wasmand even in een schuur plaatst.
 

Appeltaart

En hoe zit het dan met versgebakken appeltaart? De geur van versgebakken appeltaart zou toekomstige huizenkopers milder stemmen, wordt gezegd. Maar dat geldt natuurlijk lang niet voor iedereen. Bent u toevallig een enthousiaste thuisbakker, dan houden we u niet tegen. Maar anders mag u gerust de moeite besparen. Wat u wél kunt doen, is een mooi boeket bloemen op tafel zetten. Het ziet er altijd verzorgd uit. En als u na een bezichtiging weer thuiskomt in uw opgeruimde, schone woning, kunt u er zelf ook nog een tijdje van genieten.
Succes!