De woningmarkt verandert; een uitgelezen kans voor u

Waarschijnlijk heeft u het al gehoord. De woningmarkt verandert. Na jaren van stijgende prijzen, overbieden en lange wachtrijen voor een bezichtiging, koelt de markt wat af. Voor mensen die op zoek zijn naar een koopwoning, biedt dat nieuwe kansen.
 

Meer te kiezen

Ook bij ons op kantoor zien we de verandering gebeuren. Voor populaire woningen in gewilde wijken is het nog altijd dringen. Maar over het algemeen zien we dat wachtlijsten afnemen en overbieden niet altijd meer nodig is. Kopers hebben weer meer te kiezen.

Was het een half jaar geleden nog zo dat je achter het net viste zodra een woning een dag online stond, nu kunt u voor een flink aantal woningen nog gewoon een bezichtiging inplannen ook al staat het pand al wat langer te koop. Een voordeel voor u als koper is dat u rustig een woning kunt bezichtigen zonder dat er andere kandidaten in uw nek hijgen. U kunt ook meer tijd nemen voor het maken van een beslissing of het regelen van de financiële zaken. Hoe fijn is dat!
 

Prijzen niet meer door het dak

Voor de verkoper zal het even wennen zijn. De prijzen gaan niet meer door het dak, dus wie daar op hoopte, zal even moeten omschakelen. Ook staat een woning gemiddeld wat langer te koop dan de afgelopen jaren. Toch is ongerustheid daarover niet nodig. Onze makelaars Ben en Rick van Kaam weten als geen ander hoe zij uw woning het beste in de markt zetten. Juist in deze tijd kunt u terugvallen op hun jarenlange ervaring en expertise. Juist nu is het fijn een makelaar in de arm te nemen die het hoofd koel houd. U zult zien dat ook de verkoop van uw huis succesvol zal zijn.