Een nieuwe woning online? Zo ben je er snel bij!

Eindelijk zie je een fijne koopwoning op internet, blijkt dat er al een wachtlijst is voor een bezichtiging. Helaas gebeurt dat regelmatig. Toch is er een manier om er een volgende keer sneller bij te zijn.


Via onze website kan je gratis en vrijblijvend een zoekopdracht aanmaken. Daarin geef je aan waar je een woning zoekt, wat die mag kosten, wat voor soort woning je zoekt – bijvoorbeeld een vrijstaande of een appartement – en hoeveel slaapkamers je zou willen. Zodra wij een woning mogen verkopen die aan jouw wensen voldoet, krijg je de avond voordat de woning op Funda verschijnt, een mail van ons. Zo kan je snel een bezichtiging aanvragen.

Grijp je er toch naast? Laat je dan bij ons op de wachtlijst plaatsen. Dat heeft namelijk absoluut zin!
Het gebeurt met regelmaat dat mensen hun pijlen op meerdere woningen tegelijk richten en dat ze uiteindelijk een woning kopen, terwijl ze nog een bezichtigingsafspraak voor een ander huis hebben staan. Zodra die afspraak geannuleerd wordt, nemen wij contact op met de eerstvolgende op de wachtlijst om alsnog een bezichtiging in te plannen.

Ook komt het voor dat uit de eerste ronde bezichtigingen, om wat voor reden dan ook, geen koper rolt. Ook dan benaderen we de geïnteresseerden op de wachtlijst voor een tweede ronde bezichtigingen. En voor je het weet, ben jij misschien toch ineens de eigenaar van die droomwoning.