Nieuwe lente, nieuw begin


Heerlijk! De lente staat voor de deur. Straks lekker in het zonnetje op je balkon genieten van een kopje koffie. Of in de tuin dat mooie boek lezen. Maar dan moet je wel eerst die woning met zo'n fijn balkon of prachtige tuin zien te vinden. Daar kunnen wij je bij helpen!


De lente betekent voor velen een nieuw begin. Dat zien we in de huizenmarkt ook. Het is het moment waarop mensen besluiten te gaan samenwonen, of op zoek gaan naar een stek die beter bij hun leefsituatie past. Ook woningbezitters hakken de knoop door en besluiten hun huis te koop te zetten.
 

Verkoop

Wil jij ook jouw woning verkopen? Dan kan je een gratis en vrijblijvende afspraak maken met onze makelaars Ben van Kaam (regio West-Brabant) en Rick van Kaam (regio Eindhoven). Zij zullen uw woning bekijken, aangeven wat volgens hun een goede en reëele vraagprijs is en een offerte maken.

 

Zoekopdracht

Ben je juist op zoek naar een woning, maar vis je steeds achter het net? Maak dan op onze website een gratis zoekopdracht aan. Daarin kan je aangeven in welke prijsklasse je zoekt, hoeveel slaapkamers je nodig hebt en bijvoorbeeld of je een tuin of balkon wil. Als wij een woning in de verkoop krijgen die aan jouw zoekprofiel voldoet, krijg je een dag voordat de woning online komt, een mail van ons. Op die manier kan je snel reageren.
 

Aankoop

Wil je een huis aankopen, maar vind je het fijn dat een ervaren makelaar met je meekijkt zodat je goed voorbereid de koop aangaat? Onze makelaars ondersteunen jou graag. Neem contact op met ons kantoor en vraag naar de mogelijkheden voor aankoopbegeleiding.

www.vankaammakelaardij.nl
0164-233700
info@vankaammakelaardij.nl